۲۳ دی ۱۴۰۳

با ارزش بازار 150 هزار میلیارد تومان

توسعه نیشکر، عرضه اولیه می شود

۲۹ بهمن ۱۴۰۲

دی ماه سال گذشته، درخواست شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در فرابورس پذیرفته شد و به‌زودی سهام این شرکت با محصولات متنوّع، شگفتی‌ساز تاریخ بورس می‌شود و به بزرگ‌ترین عرضه اولیه، تبدیل خواهد شد.

دی ماه سال گذشته، درخواست شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در فرابورس پذیرفته شد و به‌زودی سهام این شرکت با محصولات متنوّع، شگفتی‌ساز تاریخ بورس می‌شود و به بزرگ‌ترین عرضه اولیه، تبدیل خواهد شد.

به گزارش خبرنگار بازار سهام نیوز، دکتر عبدعلی ناصری، مدیرعامل شرکت  توسعه نیشکر و صنایع جانبی، این  مطلب را در جریان بازدید رسانه ای خبرنگاران از این شرکت بیان کرد و گفت: شرکت توسعه نیشکر در زمینی به مساحت ۸۵ هزار هکتار در حال فعالیت است و ارزش بازار آن حدود ۱۵۰ هزار ملیارد تومان برآورد شده است.

وی با تشریح روند ره به رشد سودسازی و اشتغالزایی شرکت  از سال ۱۳۹۸ تاکنون گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰ هزار نفر در شرکت توسعه نیشکر مشغول فعالیت هستند  و برآورد می شود سال سال آینده شرکت حدود پنج هزار میلیارد تومان و میزان درامد کل از فروش محصولات نیز ۲۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود..

مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر اهواز افزود: در زمان کرونا ۸۰ درصد الکل کشور را شرکت توسعه نیشکر اهواز تولید می کرد.

وی با بیان اینکه هدف از این سرمایه گذاری تولید۷۰۰ هزار تن شکر بوده که امسال به ۶۰۰ هزار تن  تولید دست پیدا کرده ایم، افزود: محصولات جانبی دیگری  نیز در توسعه در حال تولید بوده که ازجمله آن الکل و MDF بوده است.

مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر اهواز با اشاره به اینکه ظرفیت تولید الکل ما به ۳۶ میلیون لیتر رسیده است وطبق برنامه های صورت گرفته این عدد را به ۴۰ میلیون لیتر خواهیم رساند،گفت: در زمان کرونا ۸۰ درصد الکل کشور را شرکت توسعه نیشکر اهواز تولید می کرد.

صنایع جانبی

ناصری با توجه به تولید خمیر مایه در این شرکت گفت: در حال حاضر ظرفیت موجود ۱۰ هزار تن بوده و امسال نزدیک به ۱۲ هزار تن تولید داشته ایم که بیش از۲۰ درصد از ظرفیت اولیه بوده است.

وی با اشاره به بحثMDF خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک کارخانه ۱۳۲ هزار متری در حال بهره برداری در کشت و صنعت  امام خمینی ا ویک کارخانه خوراک دام به ظرفیت ۱۰۰ هزار تن در سال که با نبود ظرفیت در بازار ۴۰درصد از ظرفیت آن استفاده می شود.

مدیر عامل شرکت توسعه نیشکراهوازعنوان کرد: درسال آینده در کشت و‌صنعت امیر کبیر کارخانه mdf با ظرفیت ۲۰۰ هزار متر مکعب به بهره برداری می رسد.

ناصری با اشاره به کارخانه تولید کاغذ تحریرکه دارای ظرفیت ۲۴۰ هزار تن کاغذ تحریر بوده و در سال  ۱۴۰۴ به بهره برداری می رسد، افزود:این کارخانه توانایی تامین نیازکاغذ تحریر کشور را دارد و سبب خود کفایی در کشور خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در فصل گرما با مشکلات قعطی برق رو برو بوده ایم گفت: ازسال ۱۴۰۰ تمام کارخانه های ما دارای نیروگاه بوده و علاوه بر اینکه برق خود را تامین می کنیم مقداری ازبرق تولید مازاد را به شبکه می فروشیم که درآمد بسیار خوبی نیزازآن بدست می آوریم.

مدیر عامل شرکت توسعه نیشکراهوازبا اشاره به اینکه حدود ۵ هزار تن ظرفیت دارویی صادراتی داریم که به ۲۲ کشور نیزصادر می کنیم، بیان کرد: در حوزه حمل بارتوانسته ایم تلفات را کاهش دهیم.

وی با اشاره به وضعیت کارمندان هفت تپه ادامه داد: شرکت کشت و صنعت نیشکرهفت تپه تا کنون به ما واگذار نشده است و فقط به صورت پیمان مدیریت آنجا را مدیریت می کنیم ودر حال حاضر معوقات کارمندان را پرداخت کرده ایم و ظرفیت کشت را به ۷۰ درصد رسانده ایم و امیدواریم ازصد درصد ظرفیت آنجا بتوانیم استفاده کنیم.

لازم به ذکر است که این شرکت در دو بخش تولید شکر و صنایع جانبی فعالیت می‌کند. شرکت‌های هفت‌گانه کشت و صنعت سلمان فارسی، حکیم فارابی، امام خمینی، امیرکبیر، دعبل خزاعی، میرزا کوچک خان و دهخدا از شرکت‌های تابعِ توسعه نیشکر و صنایع جانبی هستند که ظرفیت ۷۰۰ هزار تن شکر در سال را دارند.

برچسب‌ها

گزارش و یادداشت
گفتگو
روی خط
چند رسانه ای
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x