نیمه اول بهمن برای بازار سهام امیدوارکننده نبود. بررسی شاخصهای مختلف بورس نشان میدهد که بازار در یکی از دورانهای ناخوش خود به سر میبرد. خروج بیش از ۸۰۰ میلیارد تومانی پول طی هفته گذشته تنها یکی از شاهد مثالها برای وضعیت نامطلوب بازار سرمایه است. این در حالی است که بر اساس گزارشهای پیش بینی بورس بیشتر سهمها در وضعیت ارزندگی به سر میبرند. اما در این سو این خروج پول حقیقی بوده که در حال اتفاق افتادن است.
از سمت دیگر ماجرا تشدید ریسکهای سیستماتیک سیاسی سبب شده تا حدودی پیش بینی بورس برای نیمه دوم بهمنماه منفی باشد و برخی از گزارشهای پیش بینی بورس هم حکایت از ادامه روند نیمه اول در نیمه دوم این ماه دارد.
البته روندهای داخلی در بخش اقتصاد کلان و تصمیمات دولت و نهادهای سیاستگذار بورسی احتمالا بسیار بیشتر تعیینکننده خواهد بود. اگر ریسکهای سیاسی با تصمیمات خلقالساعه و بخشنامههای ناگهانی دولت همراه شود، احتمال ریزشهای سنگینتر برای بورس وجود دارد.
با این وجود برخی کارشناسان معتقدند بازار نیمه دوم بهمن ماه اگربا ریسکهای جدید مواجه نشود، روند مثبت و متعادلی را در پیش خواهد داست.
افزایش قیمت ارز، نرخ بالای تورم، اصلاح زمانی قیمتی سهام ، از جمله مولفه های حرکتی قیمت سهام در نیمه دوم بهمن ماه میتواند باشد.