۱۲ دی ۱۴۰۳

«ومپنا» با ۱۴همت سود انباشته به فرابورس می‌آید

۹ دی ۱۴۰۳

گروه مدیریت نیروگاهی ایرانیان مپنا در نهمین روز از دی‌ماه سال جاری، مهمان فرابورس ایران در نشست خبری ویژه عرضه اولیه سهام این شرکت بود.طی این رویداد، مدیرعامل گروه مپنا هدف از ورود «ومپنا» به بازار سرمایه و عرضه اولیه در فرابورس را افزایش شفافیت مالی عنوان کرد.

گروه مدیریت نیروگاهی ایرانیان مپنا در نهمین روز از دی‌ماه سال جاری، مهمان فرابورس ایران در نشست خبری ویژه عرضه اولیه سهام این شرکت بود.طی این رویداد، مدیرعامل گروه مپنا هدف از ورود «ومپنا» به بازار سرمایه و عرضه اولیه در فرابورس را افزایش شفافیت مالی عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری بازار سهام نیوز، محمد اولیاء چرایی تصمیم شرکت مدیریت نیروگاهی ایرانیان مپنا به فرابورس را ارتقای شفافیت مالی دانست و گفت: ️این مجموعه در سه بخش سیکل ترکیبی، تجدید پذیر و تولید آب، فعالیت می‌کند و از این نظر منحصربه‌فرد است.

در ادامه، محسن امیری مدیرعامل شرکت مدیریت نیروگاهی ایرانیان مپنا به معرفی این شرکت پرداخت و گفت: شرکت گروه مدیریت نیروگاهی مپنا در سال ۱۳۹۵ ثبت و در اداره ثبت شرکت‌ها با سرمایه ۵۰ میلیارد ریالی به ثبت رسید.امیری با بیان اینکه هفت شرکت نیروگاهی و صندوق پروژه آرمان برند مپنا، در سال ۱۳۹۸ از گروه مپنا به این شرکت منتقل شد، افزود: در سال ۹۹ سرمایه شرکت از محل مطالبات و آورده نقدی به ۲۰ هزار میلیارد ریال افزایش یافت.

به گفته وی این مجموعه طی سال ۱۴۰۳ در فرابورس ایران پذیرش و با نماد «ومپنا» در بازار دوم درج شد و در حال حاضر در آستانه عرضه اولیه سهام قرار دارد.امیری در ادامه، چشم‌انداز گروه مدیریت نیروگاهی مپنا را ارتقای سرمایه‌گذاری در حوزه برق و آب با بهره‌گیری از فناوری‌های سازگار با محیط‌زیست با هدف کسب جایگاه اول سرمایه‌گذاری صنعت آب و برق در کشور و خاورمیانه عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت مدیریت نیروگاهی ایرانیان مپنا با تاکید بر اینکه نیروگاه‌های تحت مدیریت ومپنا از لحاظ جغرافیایی، موقعیت استراتژیک دارند و کمک بسزایی به تامین برق پایدار می‌کنند، گفت: این هلدینگ، پرتفوی متنوعی از نیروهای تجدیدپذیر و تولید همزمان آب و برق است و ۱۵۵ مگاوات تولید انرژی تجدید پذیر در این مجموعه در حال بهره‌برداری است.

۱۴ همت سود انباشته در شش‌ماهه نخست سال

در ادامه این نشست خبری، اطلاعات مالی هلدینگ ومپنا توسط احمدرضا فراست معاون اقتصادی و مالی گروه مپنا و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره گروه ایرانیان مپنا تشریح شد.فراست، حقوق مالکانه هلدینگ نیروگاهی را بالغ بر ۱۹ همت به صورت حسابرسی شده اعلام کرد و گفت: سود انباشته بالغ بر ۱۴ همت در ۶ ماهه اول امسال است.

وی کیفیت سودآوری این مجموعه به لحاظ استمرار و پایداری نیروگاه‌ها را تضمین کرد و افزود: دو شرکت کلیدی غرب کارون و سه نیروگاه عسلویه توس و پرند با اجرای پهنای سیکل ترکیبی، اعداد خوبی را در خصوص کیفیت نقدینگی و تقویت سود رقم می‌زنند.

در بخش دیگری از نشست خبری معارفه ومپنا، علی اسلامی بیدگلی رئیس هیئت عامل گروه خدمات بازار سرمایه آرمان آتی عنوان کرد: ۷ سال است که برای اصلاح ساختار مپنا، تشکیل هلدینگ و تبدیل به یک گروه مالی در حال همکاری با این مجموعه هستیم.

اسلامی بیدگلی با اشاره به اینکه طرف اصلی همکاری این هلدینگ، دولت است، اظهار کرد: از این رو، دوره وصول مطالبات، طولانی بوده و نیروگاه‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای آن‌ها را با چالش‌هایی مواجه کرده است. وی تامین مالی از سایر روش‌ها برای کاهش اتکا به وصول مطالبات از دولت را راهکار مناسبی دانست و گفت: هلدینگ مپنا این روش را انتخاب کرده و امروز شاهد حضور ظرفیت ۹ درصدی برق کشور در این هلدینگ هستیم که قرار است وارد فرابورس شود.

گزارش ارزش‌گذاری ومپنا

رضا غلامی مدیر خدمات مالی تامین سرمایه کاردان به ارائه جزئیات مهم در ارزش‌گذاری سهام ومپنا پرداخت و گفت: این مجموعه ۶۲۵۵ مگاوات ظرفیت در دست بهره‌برداری دارد.وی نکات مهم ارزش‌گذاری را قرارداد ارزش تولید برق کارون، قرارداد بیع متقابل در خصوص نیروگاه‌های تولید برق پرند، عسلویه و توس مپنا و تعدیل نرخ فروش انرژی با نرخ تورم و ارز در شرکت تولید انرژی‌های تجدیدپذیر عنوان کرد.

به گفته وی در پایان ارزش روز سهام «گروه مدیریت نیروگاهی ایرانیان مپنا» معادل ۳۸۰ میلیون و ۲۰۱ هزار میلیون ریال (۳۸ هزار میلیارد تومان) و به ازای هر سهم ۱۹ هزار و ۱۰ ریال برآورد شده است.

 

برچسب‌ها

گزارش و یادداشت
گفتگو
روی خط
چند رسانه ای
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x