به گزارش پایگاه خبری بازار سهام نیوز، ۱۰ شرکت شیشه دارویی رازی، سرمایه گذاری و توسعه خوزستان، گهر ترابر سیرجان، بورس، گسترش سوخت سبز زاگرس، سرمایه گذاری سلیم، پترو گامرون، بیمه اتکایی ایرانیان، بهداشتی ساینا و پرداخت الکترونیک پاسارگاد به ترتیب، مجوز افزایش سرمایه ۱۸، ۱۳۳، ۴۹، ۶۴، ۳۲، ۳۳۵، ۳۰، ۹۶۳، ۷۴۰ و ۴۰ درصدی را از سازمان بورس گرفتند و آماده برگزاری مجمع فوق العاده شدند.
بر اساس این گزارش، “کرازی” سرمایه فعلی را از ۳٫۲ به ۳٫۸ هزار میلیارد تومان می رساند. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل آورده نقدی با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی برای تکمیل پروژه افزایش ظرفیت تولید اعمال می شود.
سرمایه فعلی “وثخوز” از ۴۷٫۵ به ۱۱۰٫۵ میلیارد تومان می رسد. افزایش سرمایه این شرکت حاضر در تابلو زرد بازار پایه از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی برای اصلاح ساختار مالی صرف می شود.
“حگهر” سرمایه فعلی را از ۱٫۰۵ به ۱٫۵ هزار میلیارد تومان می رساند. افزایش سرمایه این شرکت فرابورسی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی برای خرید ۲۰۰ دستگاه واگن اعمال می شود.
سرمایه فعلی “شگستر” از ۲٫۵ به ۴٫۰۹ هزار میلیارد تومان می رسد. افزایش سرمایه این شرکت پروژه بورسی از محل آورده نقدی با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی برای اجرای طرح های بیواتانول کرمانشاه و باشت در چارچوب دستورالعمل نحوه صدور مجوز عرضۀ عمومی شرکت پروژه صرف می شود.
“بورس” سرمایه فعلی را از ۱٫۸ به ۲٫۴ هزار میلیارد تومان می رساند. ۴۳۰ میلیارد تومان از افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته و ۱۵۰ میلیارد تومان دیگر از محل اندوخته برای اجرای تعیین حداقل سرمایه مطلوب بورسها و تقویت ساختار مالی اعمال می شود.
سرمایه فعلی “سلیم” از ۳۱۲٫۶ میلیارد به ۱٫۳ هزار میلیارد تومان می رسد. افزایش سرمایه این شرکت فرابورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی، جبران مخارج انجام شده و مشارکت در افزایش شرکت های سرمایه پذیر صرف می شود.
“اتکای” سرمایه فعلی را از ۱٫۱ به ۱٫۵ هزار میلیارد تومان می رساند. ۳۰۰ میلیارد تومان از افزایش سرمایه این شرکت فرابورسی از محل سود انباشته و ۵۰ میلیارد تومان دیگر از محل اندوخته ها برای اصلاح ساختار مالی اعمال می شود.
سرمایه فعلی “شگامرن” از ۲۸ به ۲۹۷٫۵ میلیارد تومان می رسد. ۲۴۷٫۶ میلیارد تومان از افزایش سرمایه این شرکت حاضر در بازار نوآفرین فرابورس از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و ۲۱٫۹ میلیارد تومان دیگر از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی صرف می شود.
مجمع فوق العاده می تواند با انجام افزایش سرمایه از ۲۹۷٫۵ به ۳۲۰ میلیارد تومان از محل سود انباشته موافقت و اختیار عملی کردن آن را به مدّت ۲ سال به هیات مدیره تفویض کند تا پس از أخذ مجوز سازمان نسبت به عملی شدن آن اقدام شود.
“ساینا” سرمایه فعلی را از ۲۵ به ۲۱۰ میلیارد تومان می رساند. افزایش سرمایه این شرکت فرابورسی از محل آورده نقدی با سلب حق تقدم از سهامداران فعلی برای جبران مخارج سرمایه ای اعمال می شود.
سرمایه فعلی “پی پاد” از ۳۰۰ به ۴۲۰ میلیارد تومان می رسد. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی و تامین نقدینگی مورد نیاز جهت خرید کارت خوان و تجهیزات جانبی صرف می شود.
مجمع فوق العاده می تواند با انجام افزایش سرمایه از ۴۲۰ به ۷۰۰ میلیارد تومان از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی موافقت و اختیار عملی شدن آن را به مدّت ۲ سال به هیات مدیره تفویض کند تا پس از أخذ مجوز سازمان نسبت به عملی شدن آن اقدام شود.