۱۹ مهر ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مالی و سرمایه گذاری سینا گفت:

افزایش سرمایه؛ اولویت شرکت بیمه سینا

۱۵ آذر ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مالی و سرمایه گذاری سینا گفت: افزایش سرمایه بیمه سینا از اولویت‌های ما است تا توان پذیریش ریسک و سهم از بازار این شرکت را بالا ببریم.
شرکت بیمه سینا

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مالی و سرمایه گذاری سینا گفت: افزایش سرمایه بیمه سینا از اولویت‌های ما است تا توان پذیریش ریسک و سهم از بازار این شرکت را بالا ببریم.

به گزارش بازارسهام نیوز به نقل از روابط عمومی بیمه سینا، محمد رحیمی، مدیرعامل هلدینگ در روز سه شنبه ۱۴ آذرماه ۱۴۰۲ با حضور در بخش‌های مختلف ستاد مرکزی شرکتِ بیمه سینا از نزدیک به گفتگو با مدیران، معاونین و سایر کارکنان این شرکت پرداخت.

رحیمی پس از این بازدید، در نشستی با مدیرعامل و معاونین بیمه سینا اظهار کرد: در شرایط فعلی بازار بیمه اهمیت افزایش سرمایه بیمه سینا برای جذب پرتفوی‌های بزرگتر و افزایش سهم بیمه سینا از بازار به عنوان یک اولویت توسط شرکت مادرتخصصی مالی و سرمایه گذاری سینا در حال پیگیری است.

وی تاکید کرد: جذب مشتری و پرتفوی سودآور برای شرکت بیمه یک راهبرد است و در این فضا باید از کارگزاران بیمه و شبکه فروش حمایت کرد تا بیمه سینا در سبد پیشنهادی آنان به بیمه‌گذاران قرار گیرد.

قیمت هر سهم “وسین” در بازار سرمایه مهم است

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مالی و سرمایه گذاری سینا با اشاره به وضعیت سرمایه‌گذاری‌های بیمه سینا افزود: قیمت هر سهم “وسین” در بازار سرمایه مهم است و باید از ظرفیت ابزار نوین بازار سرمایه در چارچوب آیین‌نامه سرمایه گذاری بیمه مرکزی برای تقویت سود سرمایه‌گذاری‌ها استفاده کنیم.

رحیمی ادامه داد: استفاده از زنجیره ارزش مالی بنیاد مانند بانک، سبدگردان و کارگزاری و استفاده از سکو‌های تامین مالی جمعی برای سرمایه‌گذاری موجب ایجاد تنوع در فضای سرمایه‌گذاری شرکت خواهد شد و در سودآوری بیمه سینا اثر خواهد داشت.

وی در ادامه با تاکید بر انتظارات و رهنمود‌های دهقان ریاست بنیاد مستضعفان در همایش ۲۰ سالگی بیمه سینا گفت: ۲ نکته کلیدی باید سر لوحه کار قرار گیرد، اول اینکه از تاخیر در پرداخت خسارت مبادا سود کنیم و دوم اینکه مکانیزم پرداخت خسارت را تسریع کنیم.

در ابتدای نشست، سلطانی ثانی مدیرعامل “وسین”با ارائه گزارشی کوتاه از روند فعالیت ۸ ماهه اخیر این شرکت گفت: در ۸ ماهه سال ۱۴۰۲ به رقمی در حدود ۷ هزار میلیارد تومان پرتفوی رسیده ایم.

وی تاکید کرد: تنها ۱۳ درصد پرتفوی “وسین” را خانواده شرکت‌های بنیاد مستضعفان تشکیل می‌دهد و عمده پرتفوی مربوط به خارج از مجموعه سهامدار است که توسط تیم مدیریت و شبکه فروش بیمه سینا جذب شده است.

 

 

 

 

بیشتر بخوانید:

اوج‌گیری طلای جهانی در پی سقوط دلار

برچسب‌ها

گزارش و یادداشت
گفتگو
روی خط
چند رسانه ای
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x