۶ دی ۱۴۰۳

طی سال جاری اعلام شد:

برنامه سرمایه گذاری “تجلی” در معادن قزاقزستان + آخرین وضعیت برخی پروژه ها

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات در اهم برنامه های سال جاری، سرمایه گذاری در معادن قزاقزستان را در دستور کار دارد.

به گزارش پایگاه خبری بازار سهام نیوز، مدیرعامل سرمایه گذاری توسعه و معادن فلزات به عنوان سهامدار عمده “تجلی” در نشست دیروز، آخرین وضعیت پروژه های این شرکت را مورد بررسی قرار داد و در خصوص فرصت سرمایه گذاری در طرح های جدید معدنی و فلزی بحث و گفت و گو کرد.

بر اساس این گزارش، مرتضی علی اکبری مدیرعامل تجلی توسعه معادن و فلزات در این جلسه  با اشاره به اهم برنامه های سال جاری گزارشی از آخرین وضعیت برخی پروژه ها ارائه داد و یکی از مهمترین برنامه ها را رسیدن به منابع ارزی برای کمک به تامین نیاز ماشین آلات و تجهیزات دانست.

ورود به پهنه های خارجی استراتژی جدید “تجلی”

اردشیر سعدی محمدی مدیرعامل سرمایه‌گذاری توسعه  معادن و فلزات نیز با اشاره به خرید پهنه معدنی در خارج، گفت: برای تامین منابع ارزی نیاز به پهنه های خارجی هم وجود دارد و بررسی ها نشان می‌دهد، معادن قزاقستان می تواند گزینه مناسبی برای سرمایه‌گذاری باشد.

در این جلسه در خصوص موضوع پرونده زغال‌سنگ  گلندرون مباحثی مطرح و قرار شد این پرونده با جزییات بیشتری بررسی شود.

مهدی محمدی یزدی مدیر کنترل پروژه و مهندسی با اشاره به پروژه های شرکت، گفت: کنسانتره سنگ آهن به ظرفیت ۲.۵ میلیون تن در سال – شرق فولاد خراسان پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی دارد و سال آینده به بهره برداری می رسد. تجهیزات اصلی پروژه شامل آسیاب‌ها مربوط به سیستم خردایش با شرکت NCP در حال ساخت است.

وی افزود: ساخت برخی قطعات از جمله گیربکس بیس پلیت اقلام درایو و … تکمیل شده است. بخشی از قطعات در بندرعباس ترخیص شده و بخش دیگر در حال حمل به بندرعباس است.  پیشرفت فیزیکی قرارداد NCP در حدود ۶۵ درصد است. طبق قرارداد باید تا اسفند ماه کل تجهیزات تحویل شود که با اقدامات صورت گرفته و تامین مالی زودتر از موعد تا پایان مرداد ماه تجهیزات وارد کارگاه پروژه کنسانتره شرق فولاد خراسان خواهد شد.

پیش تولید کلاف سرمد ابرکوه نیمه نخست خرداد

محمدی یزدی از انجام پیش تولید خط کلاف فولاد سرمد ابرکوه به صورت آزمایشی خبر داد که بهره برداری تجاری آن حداکثر در نیمه اول خرداد انجام خواهد پذیرفت.

علی اکبری در خصوص فولاد آلیاژی نیز توضیح داد: پروژه آلیاژی در بخش شناخت و مطالعه است و به نظر می‌رسد با توجه به سیاست‌های تجلی توسعه معادن و فلزات، سرمایه گذاری از طریق فاینانس انجام خواهد شد.در خصوص خرید کوره مذاکراتی با پامیدکو انجام خواهد شد و FS مورد نظر برای مطالعات بازار نوشته می‌شود. اکنون شرکت در انتظار گزارش پامیدکو است.

مهمترین برنامه های تجلی در سال جاری

در این جلسه طراحی سناریوهای هدف گروه تجلی مطرح شد: با توجه به ماهیت سبدگردان پروژه ای بودن گروه تجلی سه حالت برای ورود / خروج از پروژه ها وجود دارد و  شامل ورود در زمان طرح و خروج در زمان رشد،  ورود در زمان طرح و خروج در زمان بلوغ  ادامه تدوین استراتژی  و ورود در زمان طرح و عدم خروج از طرح تا ۱۰ سال و تشکیل هسته شرکت با رسوبی از پروژه‌های جذاب شامل صنعت فولاد، معدن انرژی و نفت و گاز است.‌

همچنین گروه تجلی به منظور ایجاد سبد کسب و کاری دارای بازده و ریسک متوازن و با توجه عدم جذابیت در بیشتر حوزه های صنعت فولاد برنامه ورود به حوزه‌های جذاب جدید را دارد.

رویکرد شرکت متنوع سازی سبد کسب و کاری و گریز از ریسک‌های صنعت فولاد تجاری است و تصمیم به منطق جست و جو برای ورود به حوزه‌های جذاب ابر روندهای صنعت معدن و فلزات است که مواد معدنی فلزی مس و طلا و غیر فلزی عناصر نادر خاکی به عنوان حوزه‌های جذاب سرمایه گذاری انتخاب شدند. نتیجه این منطق ورود به حوزه های سرمایه گذاری است که بازیگر فعالی ندارند و منجر به کنترل ناخواسته گروه تجلی در این حوزه ها می‌شود.

در واحد کنترل پروژه ۷ هدف در چهار حوزه، واحد امور سهام ۱۱ هدف در سه حوزه، واحد معدن ۲۴ هدف در ۸ حوزه، واحد طرح و برنامه ۱۷ هدف در سه حوزه و در واحد اداری و منابع انسانی ۱۸ هدف در ۵ حوزه برنامه‌ریزی شده است.

برچسب‌ها

گزارش و یادداشت
گفتگو
روی خط
چند رسانه ای
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x