۱۹ مهر ۱۴۰۳

در دومین رویداد استارتاپی صنعت بیمه،

برترین ایده‌های خلاقانه صنعت بیمه معرفی شد

۲۷ دی ۱۴۰۲

دومین رویداد استارتاپی صنعت بیمه کشور به همت مرکز علمی کاربردی توسعه کسب و کار سبا برگزار شد.

 

دومین رویداد استارتاپی صنعت بیمه کشور به همت مرکز علمی کاربردی توسعه کسب و کار سبا برگزار شد.

به گزارش سایت بازار سهام نیوز، در این گردهمایی علمی که حمایت شرکت بیمه ایران، هلدینگ توسعه کسب و کار سبا، شرکت بیمه اتکایی ایران‌معین، شرکت ایده‌های تجارت هوشمند سیمرغ و شرکت اتکایی امین را به همراه داشت، گزارشی از دستاوردهای پژوهشی، آموزشی و علمی نهادهای فعال صنعت بیمه ارائه شد.

حمید معینی که پیش از این ریاست مرکز علمی کاربردی توسعه کسب و کار سبا را بر عهده داشت، با تقدیر از عوامل برگزاری رویداد فوق، گفت: آنچه در صنعت بیمه کشور در بحث خلاقیت و نوآوری شاهد هستیم، بیشتر در ذهنیت نمایندگان، کارشناسان و عامه مردم در سطح سایت های مقایسه‌ای تجلی می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: در صنعت بیمه باید بتوانیم با رویدادهای ایده پرداز فراتر از این قدم برداشته شده و حضوری شایسته در این عرصه

داشته باشیم.

معینی با اشاره به اینکه نوآوری انگیزه‌ای برای شکستن وضع موجود است، افزود: صنعت بیمه باید با کمک افراد خلاق و نوآور متحول شود و خطرناک ترین کاری که می توان انجام داد، حفظ وضع موجود در صنعت بیمه است.

جای خالی خلاقیت در صنعت بیمه

سید پدرام موسوی، دبیر علمی رویداد هم در ادامه مراسم از بانیان اصلی این گردهمایی که ایده پردازان هستند، تشکر کرده و گفت: برای این رویداد ۲۴ ایده به دبیرخانه ارسال شده که از این تعداد ۴ ایده مشترک و گروهی و مابقی ایده‌های انفرادی بوده است.

وی خاطر نشان کرد: هر ایده‌ای که بر پایه خلاقیت ایده پردازان شکل بگیرد ارزشمند است، اما این ایده‌ها توسط کمیته داوری که متشکل از کارشناسان بود مورد بررسی و داوری قرار گرفته و در نهایت ۳ ایده برتر معرفی شد.

موسوی با اشاره به اینکه دغدغه اصلی این جمع نسل حاصر و آینده است، افزود: این نیاز احساس می‌شود که برای نسل‌های جدید باید خدمات و محصولات نو و خلاقانه طراحی کرد.

وی همچنین گفت: در طراحی محصولات و خدمات جدید در کنار توجه به نیازهای اصلی موجود در کشور باید نگاهی هم به استانداردها و محصولات بین المللی داشت که  بتوانیم در مجامع بین المللی هم حرفی برای گفتن داشته باشیم.

دبیر علمی این رویداد همچنین خاطر نشان کرد: برای برگزاری رویدادهای تخصصی تر نیاز به حمایت فکری و مادی داریم و قصد و نیت بانیان چنین رویدادهایی بالا بردن ضریب نفوذ بیمه است که برخورداری اقشار مختلف جامعه از خدمات بیمه را به دنبال دارد.

اجرای بازاریابی هوشمند

میثم حسینی لر، معاون برنامه ریزی و نوآوری بیمه ایران نیز به عنوان یکی دیگر از سخنرانان با اعلام این موضوع که در بحث زیر ساخت‌ها و امنیت فضای مجازی اقداماتی صورت گرفته، افزود:  زیرساخت ها از مرکز داده ها و استانداردسازی آغاز و به بحث شبکه سازی و در نهایت به تضمین امنیت رسیده که در این زمینه‌ها پروژه هایی تعریف شده است.

وی در ادامه به بحث مدیریت فرایندها اشاره کرده و افزود: قوانین در حال تغییر و به روز رسانی است و بیمه ایران هم باید فرایندها را با قوانین روز منطبق کند.

معاون برنامه ریزی و نوآوری بیمه ایران همچنین گفت: در حوزه بازاریابی، بیمه ایران به سمت بازاریابی هوشمند و کسب و کارهای نوین می رود چون دیگر با روش های سنتی نمی توان کار را پیش برد. ضمن اینکه استفاده از ابزارهای الکترونیک نیز باید در دستور کار قرار گیرد.

ثبت سودآوری در هلدینگ سبا

در این مراسم محمد باقر نوفلی ، عضو هیئت مدیره هلدینگ توسعه کسب و کار سبا ضمن تبریک سی و یکمین سالگرد تاسیس این هلدینگ،گفت: هلدینگ در سال گذشته بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان سود خالص کسب کرده و در ۶ ماهه سالجاری نیز  موفق به کسب ۲۱۰ میلیارد تومان سود شده که نوید بخش عملکردی درخشان تا پایان سال است.

استارتاپ ها بین المللی می شوند

همچنین در ادامه این مراسم حسین چناری، رئیس کالج بین المللی ابن سینا گفت: اگر بتوانیم آموزش در زمینه بیمه را به منازل ببریم در زمینه افزایش نفوذ صنعت بیمه به جاهای بهتری خواهیم رسید.

وی با اشاره به اینکه به نظر می‌رسد آموزش های لازم در زمینه بیمه به مردم داده نشده و به همین خاطر ارتباط متقابلی میان مردم و صنعت بیمه شکل نگرفته، نوید آن را داد که کالج ابن سینا از هر استارتاپی که قابلیت بین المللی شدن داشته باشد برای ارزآوری و کارآفرینی حمایت ‌کند.

استقبال پژوهشکده بیمه از طرح‌های خلاقانه

محمد آریا منش، معاون پژوهشی پژوهشکده بیمه هم در این مراسم به ارائه گزارشی از فعالیت های پژوهشکده بیمه در زمینه خلاقیت و نوآوری پرداخت.

وی خاطر نشان کرد: در پژوهشکده بیمه مرکز نوآوری افتتاح شده و از علاقمندان فعالیت در این حوزه استقبال می‌شود. آزمایشگاه ریسک نیز راه اندازی شده که در آن فرصت ها و تهدیدهای ریسک های نوظهور مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.

آریامنش در ادامه افزود: باید محصولات جدید با توجه به ریسک‌های نوظهور و نیازهای موجود طراحی شود.

به گفته وی با همت پژوهشگران نوآوری‌هایی در صنعت بیمه به سرانجام رسیده که تکافل یکی از آن هاست و تاکنون ۱۰ شرکت بزرگ بیمه ای به تکافل پیوسته اند.

 

تجاری سازی طرح‌های بیمه‌ای در سیمرغ

در خلال این مراسم، محمد نادری فرید، مدیرعامل شرکت ایده‌های تجارت هوشمند سیمرغ که یکی از حامیان مالی این رویداد بود، با اعلام اینکه شرکت بیمه ایران تکیه بر تحول دیجیتال دارد، افزود: شرکت سیمرغ نیز در خانواده بیمه ایران گوشه‌ای از طرح‌های تحولی را در اختیار دارد.

وی در ادامه اعلام کرد: شرکت سیمرغ موفق به اخذ مجوز تحقیق و پژوهش از وزارت صمت شده که به موجب آن می تواند در حوزه های پژوهشی صنعت بیمه فعالیت کرده و طرح ها را پردازش و بررسی کند که در نهایت به تجاری سازی طرح های خواهد انجامید.

نیازصنعت بیمه نیاز به نوآوری و فرهنگ‌سازی

در این مراسم عضو هیئت مدیره و سرپرست شرکت بیمه اتکایی ایران‌معین که یکی از اعضای کمیته داوران بود، در خصوص اصلی‌ترین مشکل صنعت بیمه گفت: از عوامل پایین بودن ضریب نفوذ بیمه در کشور می توان به فقدان خلاقیت در صدور بیمه نامه‌های جدید، پایین بودن سطح آگاهی مردم و به تبع نبود فرهنگ بیمه‌ای و همچنین عدم تسهیل فرآیند بیمه‌گری اشاره کرد.

اعظم هنردوست عنوان داشت: هرچند در سال گذشته ۱۷۶ همت حق بیمه در کشور با رشد ۵۳ درصدی تولید شد، ولیکن بنابر بررسی‌های صورت گرفته این نرخ رشد حاصل توسعه صنعت بیمه نبوده و تنها از تورم تاثیرگرفته است.

عضو هیئت مدیره و سرپرست شرکت بیمه اتکایی ایران‌معین با تاکید بر اینکه دو مولفه مهم فرهنگ‌سازی و خلاقیت در صنعت بیمه وجود ندارد، افزود: در داوری این رویداد شاهد ارائه ایده‌های خام و ناقص بودیم. با توجه به وضعیت موجود لزوم طراحی بیمه نامه‌هایی که بخشی از نیازهای کنونی جامعه را پوشش دهد بسیار احساس می‌شود.

وی در ادامه به ارائه گزارشی از عملکرد بیمه اتکایی ایران معین پرداخته و گفت: مسیر فعالیت این شرکت از سال ۱۴۰۱ از بیمه‌گری مستقیم به اتکایی تغییر کرده و در عملکرد ۹ ماهه این سال، ۱۵۴ میلیارد تومان حق بیمه تولیدی محقق شد. در مدت مشابه سالجاری این مبلغ به ۴۳۵ میلیارد تومان افزایش یافت که رشد۱۸۲ درصدی را نشان می‌دهد، این درحالی است که در آن سوی ترازوی عملکرد برای بازه زمانی مورد مقایسه، نسبت خسارت از ۲۵ درصد به ۷ درصد کاهش یافته است.

عضو هیئت مدیره و سرپرست شرکت بیمه اتکایی ایران‌معین همچنین اعلام کرد: سود شرکت هم که در ۹ ماه اول ۱۴۰۱ مبلغ ۲۰۵ میلیارد تومان بود در ۹ ماهه ۱۴۰۲ به ۴۰۰ میلیارد تومان بالغ شد که بهبود عملکرد ناشی از حمایت‌های شرکت های بیمه ایران و هلدینگ توسعه کسب و کار سبا به عنوان سهامدار عمده بوده است.

هنر دوست همچنین با یادآوری درج نام این شرکت در بازار دوم فرابورس به تاریخ مرداد ماه سال جاری، خبر از آن دادکه، بهمن ماه عرضه اولیه سهام شرکت در این رکن بازار سرمایه صورت خواهد گرفت.

حمایت همه جانبه از ایده های برتر

ابراهیم نجاری، دبیر کمیته اجرایی دومین رویداد استارتاپی صنعت بیمه و معاونت اجرایی دانشگاه علمی کاربردی درباره جزییات  برگزاری گفت: دومین رویداد ایده پردازی برای استفاده از ایده‌های خلاق در صنعت بیمه  کلید خورده و تمام تلاش ها برای جذب حامی مالی صورت گرفت که در نهایت موفق شدیم این مراسم در سالروز تاسیس هلدینگ توسعه کسب و کار سبا که یکی از اسپانسرها بود، برگزار شود.

وی با اشاره به این نکته که در این رویداد ایده‌های نو معرفی می‌شوند، افزود: استفاده از ایده‌های برتر می‌تواند به ظهور خلاقیت در صنعت بیمه کمک کند و اگر این ایده ها پرورش یابد ، میتوان از آن ها بهره لازم را برد.

نجاری خاطر نشان کرد: از ۲۴ ایده ارائه شده کمیته هیئت داوران که متشکل از ۸ داور خبره و کارآزموده در صنعت بیمه بودند، ۳ ایده به عنوان ایده های برتر معرفی شدند که حتما از این ایده ها در صنعت بیمه استفاده خواهد شد.

لازم به ذکر است، ایده‌ی اول با موضوع مراقبت بیمه‌ای، ایده دوم با موضوع هوش مصنوعی و ریسک و ایده سوم با موضوع صدور جا سوئیچی بیمه‌ای با هوش مصنوعی  به عنوان سه ایده برتر معرفی و تقدیر شدند.

بنابراین گزارش، در حاشیه این رویداد سی و یکمین  سالروز تاسیس هلدینگ توسعه کسب و کار سبا نیز گرامی داشته شد.

برچسب‌ها

گزارش و یادداشت
گفتگو
روی خط
چند رسانه ای
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x