به گزارش پایگاه خبری بازار سهام نیوز، آمار مرکز نظارت بر صندوقهای سرمایهگذاری سازمان بورس از عملکرد هفته منتهی به ۳۰ آبان نشان میدهد در شرایطی که میانگین بازدهی شاخص در این دوره مثبت ۵٫۱ درصد بود که صندوقهای با درآمد ثابت بطور میانگین بازده مثبت ۰٫۵ درصدی کسب کردند. بیشترین و کمرتین بازدهی هفتگی میان صندوقهای درآمد ثابت ۱٫۵ و ۰٫۳ درصد بود.
بر اساس این گزارش، هفته قبل بیش از ۳۲ هزار میلیارد تومان منابع جذب صندوق ها و بیش از ۳۱ هزار میلیارد تومان هم خارج شد. بنابراین خالص ورود و خروج پول به مجموع صندوقهای درآمد ثابت بیش از ۶۷۳ میلیارد تومان بود.
اهرمی و غیر اهرمی
صندوقهای سهامی به غیر از صندوقهای اهرمی با ۴٫۱ درصد بیشترین بازدهی را میان تمام صندوقهای سرمایهگذاری به ثبت رساندند. این صندوقها با ورود ۹۸۵ میلیارد تومان پول و خروج ۷۴۷ میلیارد تومان منابع، خالص ورود و خروج ۲۳۸ میلیارد تومانی را تجربه کردند. در میان صندوقهای سهامی بیشترین و کمترین بازدهی با ۷٫۴ و ۱٫۷ درصد به ثبت رسید.
صندوقهای اهرمی نیز میانگین بازدهی ۳٫۷ درصد را به ثبت رساندند. با ورود بیش از ۱۳۲۶ میلیارد تومان پول و خروج ۱۱۴۴ میلیارد تومان این صندوقها خالص ورود ۱۸۱ میلیارد تومانی را تجربه کردند و بعد از صندوق های بادرآمد ثابت، بیشترین میزان جذب منابع را به خود اختصاص دادند. بیشترین و کمترین بازدهی صندوق های اهرمی ۶٫۲ و ۱٫۵ درصد بود.
مختلط و صندوق در صندوق
بازده هفتگی صندوقهای مختلط نیز مثبت ۲٫۴ درصد بود. سرمایهگذاران با ورود بیش از ۱۶۶ میلیارد تومان و خروج ۵۳ میلیارد تومان پول، خالص ورود و خروج ۱۱۲ میلیارد تومانی را در این ابزار مالی به ثبت رساندند. بیشترین و کمترین بازدهی میان این صندوقها ۴٫۱ و یک درصد بود.
صندوق در صندوقها نیز بازده مثبت ۲٫۴ درصد را به ثبت رساندند. سرمایهگذاران در این ابزار با ورود بیش از ۲۴ میلیارد تومان و خروج ۳۷ میلیارد تومان پول، خالص ورود و خروج منفی ۱۳ میلیارد تومانی را تجربه کردند. بیشترین و کمترین بازدهی این صندوق ها ۵٫۳ و منفی ۱٫۸ درصد بود.
زعفران و طلا
مجموع صندوقهای زعفران بازدهی صفر درصدی را به ثبت رساندند و ۱۵۳ میلیارد تومان منابع تازه جذب کردند.
مجموع صندوقهای طلا نیز بازدهی مثبت ۱٫۸ درصدی را به ثبت رساندهاند. بیش از ۱۰۷۶ میلیارد منابع جذب و ۹۳ میلیارد تومان از این صندوق ها خارج شد.